Yritys

Aii Energy Systems on suomalainen korkealuokkainen kumppani ja avaimet käteen toimittaja laadukkaille ja kustannustehokkaille aurinkosähköjärjestelmille.

Aii Energy Systems

Aii Corporation on Suomalainen perheomisteinen yritys ja Energy Systems tämän tytäryritys. Aii Corporation on perustettu 2005 ja historiaa takana jo siis 15 vuotta. Kannamme vastuuta tulevaisuudesta ja haluamme edistää aurinkosähkön kautta myös yritysten vastuullisuutta.
Energy Systems aloitti toimintansa ja laadukkaiden aurinkosähköjärjestelmien toimitukset yrityssektorille vuonna 2015. Lähtökohtamme on alusta lähtien ollut kaikessa tekemisessä äärimmäinen rehellisyys ja laadukkuus. Referenssit kertoo omalta osaltaan asiasta ja asiakkailta saamamme palaute myös tukee tätä. Siis Luotettava Kumppani!

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Kaikessa toiminnassa lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet ja niiden syvällinen ymmärtäminen. Haluamme olla asiakkaidemme asiantuntijana.

Rehellisyys

Uskomme avoimuuteen. Toimintamme perustuu siihen, että kohtelemme kaikkia oikeudenmukaisesti ja huomaavaisesti. Olemme rehellisiä kaikessa tekemisessä.

Luotettavuus

Pidetään se, mikä luvataan kirjoitettuna ja puhuttuna – niin asiakkaille, sidosryhmille kuin yrityksen sisäisesti. Haluamme olla luottamuksen arvoisia.

Laatu

Laatu syntyy asiantuntevasta ja systemoidusta toimintatavasta. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, joilla tarjoamme asiakkaalle alan parasta osaamista ja palvelua.

Laatu

Laatu syntyy asiantuntevasta ja systemoidusta toimintatavasta. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, joilla tarjoamme asiakkaalle alan parasta osaamista ja palvelua.

Vastuullisuus

Pyrimme olemaan vastuullisia toimintamme kaikilla osa-alueilla parhaan osaamisemme ja tietomme mukaisesti. Haluamme tukea ja edistää kestävää kehitystä, aidosti yhdessä kumppaniemme kanssa.

Vuoden 2022 vastuullisuusraporttimme löydät täältä 

Aii:n eettiset ohjeet löydät täältä

Yhteistyökumppanien eettiset ohjeet löydät täältä

Antti Häkkinen

Tekninen johtaja
050 468 1830
antti.hakkinen@aii.fi

Pasi Salo

Operatiivinen johtaja
040 034 0467
pasi.salo@aii.fi

Ida Pihlström

Projektiassistentti
050 311 2404
ida.pihlstrom@aii.fi

Ota yhteyttä

Haluamme olla luottokumppanisi aurinkosähkö asioissa.
Ota yhteyttä, olemme palveluksessasi!

Pääkonttori
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

Varkauden toimipiste
Mestarintie 1, Laituri 6
78200 Varkaus