Kumppanit

Yhteistyökumppanimme ovat alan johtavia asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman ja ovat sitoutuneet tavoitteisiimme tarjota parhaita ratkaisuja ja laadukasta palvelua asiakkaillemme.

SCHNEIDER ELECTRIC  180 vuoden kokemus sähkönjakelusta ja siihen liittyvästä teknologiasta, globaalisti palkittu osaaminen eri energiamuotojen hallinnasta ja aktiivinen rooli globaalin kestävän kehityksen edistäjänä ovat avainsanoja Schneider Electric kuvailtaessa.

Kokonaisvaltainen energian hallinta ja optimointi ovat asioita, joita haluamme tarjota asiakkaillemme pitkällä aikavälillä tarkasteltuna. Aurinkosähkö on yksi osa tätä kokonaisuutta. Tämä yhdistettynä laadukkaisiin, palkittuihin tuotteisiin sekä laajaan ja pitkään kokemukseen ovat olleet meille ratkaisevia tekijöitä kumppanimme valinnassa. Olemme lisäksi Schneider Electric Solar tuotteiden virallinen jälleenmyyjä Suomessa ja Baltiassa.

Käytämme Schneider Electric Solar inverttereitä niiden edistyksellisten ominaisuuksien, kustannustehokkuuden ja luotettavuuden takia. Inverttereissä on moderni varjostusten hallinta, kattavat sisäänrakennetut suojaukset sekä luokkansa parhaat hyötysuhteet.

VAN DER VALK SOLAR SYSTEMS – 2009 perustettu Van der Valk Solar Systems on yksi aurinkosähkötoimialan nopeimmin kasvavista yrityksistä ja keskittyy täysin laadukkaiden kiinnitysjärjestelmien tuotekehitykseen ja tuotantoon.

Kiinnitysjärjestelmä on yksi tärkeimmistä turvallisen aurinkosähköjärjestelmän osista ja siksi kumppani, johon voimme luottaa on meille erittäin tärkeää. Tiedämme, että järjestelmät on suunniteltu ja toteutettu viimeisimpien normien ja määräysten mukaisesti ja ne toimivat myös Suomen haastavissa ympäristöolosuhteissa.

ONNINEN – Onninen palvelee teknisen tukkukaupan yritysasiakkaita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Baltiassa ja Puolassa sekä on Suomessa alansa markkinajohtaja.

Vastuullisuus ja toimiva logistiikka ovat asioita, jotka ovat toiminnallemme tärkeitä. Keskinäisessä yhteistyössämme tämä yhtälö toteutuu esimerkillisesti.

VIRTA – 2013 perustettu Virta on sähköautojen latauksen uranuurtaja Suomessa. Virran älykkäät latausratkaisut tukevat sähköisen liikenteen ja uusiutuvan energian kasvua ympäri maailman – tällä hetkellä jo yli 21 maassa.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelua ja mahdollisuutta älykkääseen sähköautojen lataukseen Suomen kattavimmassa verkostossa.

ENICO – Kotimaiset laadukkaat Enico energianvarastointi ratkaisut. Laaja tuotevalikoima 40kW <. Energiavarastot käytännössä räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Haluamme olla luottokumppanisi aurinkosähkö asioissa.
Ota yhteyttä, olemme palveluksessasi!

Pääkonttori
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

Varkauden toimipiste
Mestarintie 1 (laituri 3)
78200 Varkaus